Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerÜnlüler

Usta Oyuncu Ercan Yazgan Hayatını Kaybetti

istanbul temizlik şirketi
Usta Oyuncu Ercan Yazgan Hayatını Kaybetti

Geçtiğimiz günlerde felç geçirdiği için hastaneye kaldırılan usta oyuncu Ercan Yazgan hayatını kaybetti.

HASTANE AÇIKLAMA YAPTI

Türk televizyonlarının en çok izlenen ve en uzun dizilerinden birisi olan Bizimkiler dizisinde kapıcı Cafer olarak karşımıza çıkan ve herkes tarafından sevilen oyuncu felç geçirdikten sonra Saygı Hastanesine kaldırılmış ve burada tedavi görmekteydi. Hastanede yapılan tedaviye yanıt vermeyen usta oyuncunun saat 23:45 hayatını kaybettiği yattığı hastane tarafından açıklandı.

Saygı Hastanesi tarafından yapılan açıklama:

İskemik serebrovasküler hastalık tanısıyla hastanemiz nöroloji kliniğinde medikal tedavisi devam ederken 3 Mart 2018 tarihinde gelişen solunum yetmezliği nedeniyle hastanemiz yoğun bakım servisine kaldırılmış, yoğun bakım takibinde iken gelişen hipotansiyon, böbrek ve karaciğer yetmezliği ve bunların sonucunda oluşan çoklu organ yetmezliği nedeniyle bugün saat 23.05’te kalbi durmuş, yapılan tüm müdahelelere rağmen geri döndürülememiş olup 23.45’te hayata gözlerini yummuştur.

Oyuncunun ölümünün ardından sanat dünyasındaki bir çok kişi sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdi. Ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu