Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Ünlü Youtuber Enes Batur’un Başı Dertte

istanbul temizlik şirketi

8.8 milyon abonesiyle Türkiye’de en çok bireysel aboneye sahip olan Türk Youtuber kullanıcısı Enes Batur Sungurtekin hakkında Cimer üzerinden yapılan başvurular sonucu Cumhuriyet başsavcılığı tarafından 3 ayrı soruşturma başlatıldı.

Ünlü youtuberın daha önce amcasını kullanarak çektiği birsürü videodan sonra, son çektiği ‘Piskolojik Kışkırtma Videosu’nu 20 Ekim tarihinde yayınladı. Videoya başlamadan önce beni yargılamayın lütfen şaka desede videoda amcasına hakaret, küfür ve aşağılayıcı şekilde davranan ve videonun sonunda amcasını ağlatan Enes Batur, videosunu yayınlandığı andan itibaren tepki çekmişti. Enes Batur’u izleyenler tepkilerini CİMER üzerinden’de dile getirdiler ve Enes Batur Sungurtekin hakkkında suç duyurusunda bulunuldu. Bu başvuruları dikkate alan Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı Enes Batur Sungurtekin hakkında ’halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme’, ’kişilerin huzur ve sükununu bozma’, ‘sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ suçlarından soruşturma başlattı. 

Soruşturmayı Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı yürütüyor çünkü Enes Batur’un ikamet adresi Antalya’da.

Enes Batur tepkilerin ardından, ‘piskolojik kışkırtma’ videosunu kaldırmış ve özür dilemişti ancak bu özrü halkın gözünde ne kadar geçerli olacağı abone sayısından anlaşılacak. 

Ünlü Youtuber Enes Batur'un Başı Dertte

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu