Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Ünlü Türk Youtuberlar Ne Kadar Kazanıyor?

istanbul temizlik şirketi
Ünlü Türk Youtuberlar Ne Kadar Kazanıyor?

Dünya genelinde en çok kazandıran sektörlerden birisi haline gelen vlogger mesleği, ülkemizde de oldukça fazla rağbet görmektedir.  Öyle ki artık ünlü diyebileceğimiz Youtuberların kendi kanallarında milyonlarca takipçisi var ve yükledikleri videolar milyonlarca kere izleniyor. 

Akşam gazetesinde yayınlanan bir habere göre ise; Youtuberların buradan kazandıkları yüksek ücretler karşılığında hiç bir vergi ödemedikleri yönünde ve vergisiz bu sektörle her geçen gün daha da zengin olmaktadırlar. 

Bir çoğu eğlenceli ve komik videoların yanında oyun oynanış videoları da yayınlayan kanalların sahipleri, bunlar izleyenler sayesinde pahalı arabalara binip, süper lüks evlerde oturmaktadırlar.  Yurt dışındaki youtuberlar kadar fazla olmasa da ülkemizde de çok yüksek kazançlar sağlayanlar var. Bunlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Ünlü Youtuberların Kazançları

– Kerimcan Durmaz – 350.000 TL

– Danla Biliç – 250.000 TL

– Berkcan Güven – 75.000 TL

– Enes Batur – 300.000 TL

– Duygu Özaslan – 60.000 TL

– Orkun Işıtmak – 200.000 TL

– Kafalar – 200.000 TL

– Halil Söyletmez – 100.000 TL

– Merve Özkaynak – 200.000 TL

– Sebile Ölmez – 75.000 TL

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu