Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Turkcell’in Yeni Hizmeti Lifecell nedir? Özellikleri Nelerdir?

istanbul temizlik şirketi
Turkcell'in Yeni Hizmeti Lifecell nedir? Özellikleri Nelerdir?

4.5G ye geçilmesiyle birlikte hızlanan internet ile artık mobil internet kullanımında gözle görülür bir artış yaşandığı bilinmektedir. Operatörler’de bu durumu değerlendirmek için hem kendi abonelerinin isteklerine karşılık vermek hemde yeni aboneler kazanmak için bir çok farklı internet paketi oluşturarak satışlarına başladılar. Her zaman ülkemizde mobil yeniliklerin öncü şirketlerinden olan Turkcell ise bu duruma farklı bir bakış açısı getirerek Lifecell adını verdikleri yeni bir hizmeti kullanıma sundu. Bu hizmet içerisinde bütün işlemler sadece internet kullanılarak yapılıyor ve buna uygun paketler ve tarifler yer alıyor.

Lifecell Nedir?

Ülkemizde bu ismi ilk kez duymuş olabiliriz fakat Lifecell, Turkcell firmasının global pazardaki adı olarak geçmektedir. Hizmet verdiği Ukrayna’da operatör ismi olarak Lifecell’i kullanmaktadır. Kısa bir süre önce Kuzey Kıbrıs üzerinde verdiği hizmetin aynısını şimdi Türkiye içerisinde sunarak bir yeniliğe ön ayak oldu. 

Lifecell Nasıl Çalışıyor?

Lifecell Nasıl Çalışıyor?

Lifecell hizmetini kullanan aboneler bütün mobil işlemlerini data üzerinden yapıyor. Telefon numaranız da hiçbir değişme olmazken, aldığınız hizmeti kullanım şekli değişiyor diyebiliriz. Yeni bir operatör veya hat değil de bir çeşit Turcell hizmet paketi şeklinde görülebilir. 

Lifecell ile telefon görüşmesi yapmak için BiP ile arama yapıyorsunuz. Aradığınız kişi ister BiP üyesi olsun isterse olmasın, operatör fark etmeden sabit hatlar dahil sınırsız arama yapabiliyor olacaksınız. Bu kullanımın zor kısmı ise sürekli olarak arama yapmak için BiP uygulamasını açmak zorunda kalacaksınız.

Lifecell kullanmak isteyen abonelere her uygulama için farklı kullanım paketleri tanımlanıyor. Bu paketler içerisinde yer alan sınırlamalar içerisinde hizmetlerden faydalanabiliyorsunuz. 

Lifecell Paket İçeriği

  • Fizy – 15GB
  • Turkcell TV+ – 15GB
  • Dergilik – 8GB
  • Lifebox – 10GB
  • Facebook ve Twitter – 2GB
  • BiP – Sınırsız

Bu belirtilen paketlere bakarak BiP üzerinden yapılan aramalarda her yöne sınırsız ücretsiz olduğunu anlıyoruz. Aynı standart tarife üzerinde belirtilen uygulamalar hariç ek olarak her abone serbest kullanım için 5GB internet paketine sahip oluyor.

Lifecell Paket Ücretleri

5GB internetli standart paketin ücreti 49 TL olarak belirlenirken, 7 GB internet isterseniz paket ücreti 59 TL’ye, 10 GB için ise 69 TL ye yükselmektedir. Lifecell kullanan herekse ilk iki ay 2 GB internet ekstra olarak hediye edilecek.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu