Instagram takipçi satın al
EğitimHaberlerListeler

TOÇEV ve QNET Bir Araya Geldi!

istanbul temizlik şirketi

Dünyaya Değer Katmak İçin Kendini Geliştir (RYTHM) kurum kültürü olan ve bu, her çalışanının yaşam amacı haline gelen QNET Türkiye, okumak isteyen ancak ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklara tüm eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek veren TOÇEV ile aynı amaç çevresinde buluştu

TOÇEV ve QNET Bir Araya Geldi!

Türkiye’nin dört bir yanındaki en güzel ve tarihi yapıların minyatür halleri bulunan Miniatürk’te çocuklar eğlenceli anlar yaşadı. Miniatürk’te çocuklara geçtiğimiz Dünya Su Günü’nün öneminden bahsedildi.

Suyun önemine vurgu yaparken, kaynakların korunması için bilgilendirici çalışmalar yapan QNET, bu minvalde Dünya Su Günü ile ilgili kitap hazırladı. Bu kitabın içerisinde dişlerimizi fırçalarken musluğu kapatmaktan su sızıntılarını kontrol etmeye kadar özellikle çocukları eğlendirirken bilgilendiren içerikler sunuluyor. Çocuklara bu kitaplar ve gün içerisinde sağlıklı ve zinde kalabilmeleri için su tüketmeyi unutmamaları için özel termoslar da armağan edildi.

TOÇEV ve QNET Bir Araya Geldi!

Miniatürk’ten sonra çocuklar ve QNET Türkiye ailesi, Florya Akvaryum’a geçip denizin zenginliklerini, canlı çeşitliliğinin dünyanın dört bir yanındaki iklim koşullarına göre değiştiğini gördükleri bir gezi yaşadılar.

QNET Ailesi ve TOÇEV çocukları gün sonunda birbirlerinden iyi dileklerle ayrılırken, bu etkinliklerin devamı için sözleştiler.

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu