Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Tedavisi İçin Kök Hücre Bekleyen Minik Öykü İçin Zaman Hızla Daralıyor

istanbul temizlik şirketi
Tedavisi İçin Kök Hücre Bekleyen Minik Öykü İçin Zaman Hızla Daralıyor

‘Öykü Arin ve Tüm Lösemili Çocuklar İçin Umut Ol’ adıyla önce Türkiye ardındanda yurt dışında bir çok ülkede başlatılan kök hücre bağışı kampanyasına bu zamana kadar on binlerce donör katıldı. fakat bağışçılar arasında minik Öykü için henüz uygun ilik bulunamadı.

TÜM DÜNYADA KAMPANYA YÜRÜTÜLÜYOR

Küçük Öykü içinse zaman gün geçtikçe hızla daralıyor, artık her saat bile daha fazla öneme sahip. Türkiye ve yurt dışında bir çok ülkede devam eden kampanya ile hem sosyal medyada mecralarında hem de sivil toplum örgütlerinin destekleriyle çeşitli illerde bağış toplanmaya devam ediyor.

KURTULMASI DAHA ÇOK KATILIMA İHTİYAÇ VAR

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde yatan ve milyonda 1 ila 9 oranında görülen Juvenil Myelomonositik Lösemi (JMML) tanısı konulan ve tedavi altına alınan Öykü Arin’in kurtulma şansı için çok daha fazla kişinin kök hücre bağışında bulunması gerekiyor.

NOT: EĞER BU HABERİ OKUDUYSANIZ LÜTFEN SİZDE BAĞIŞTA BULUNUN. BUGÜN OLMASA BİLE YARIN SİZİN VEYA  BİR YAKININIZINDA DONÖRE İHTİYACI OLABİLİR.

haberler.com

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu