Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Survivor’da Elenen İsim Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi

Survivor'da Elenen İsim Belli Oldu

Survivor 1 Nisan akşamında yapılan  dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında 3 kişi konseyde elenme potasına girmişti. Birsen, Nevin, Yağmur üçlüsü arasında yapılan halk oylamasından sonra survivor 2018’den elenen isim Nevin Yanıt oldu.

NEVİN YANIT KİMDİR?

Nevin Yanıt 16 Şubat 1986’da Mersin’de doğmuştur. Türk kısa mesafe koşucusudur 2006 TürkiyeÜniversitelerarası Atletizm Şampiyonası’nda 100 metre ve 100 metre engellide altın madalya kazandı. Aynı yıl içinde İspanya’da düzenlenen ve ENKA adına yarıştığı Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 12.98’lik derecesiyle son Avrupa şampiyonu İspanyol Gloria Alozie’yi de geçerek altın madalyanın sahibi oldu; böylece Esen Kızıldağ’a ait 100 metre bayanlar engelli yarışı Türkiye rekorunu kırarak eline geçirdi ve 100 metre engelli mesafesini 13 saniyenin altında koşan ilk Türk atlet oldu. Göteborg’da düzenlenen 2006 Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda yarışan 4×100 metre bayrak takımında yer aldı.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu