Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Spider-Man: Far From Home gişe başarısı beklentileri aştı

istanbul temizlik şirketi

Sony ve Marvel Stüdyoları ortaklığı ile yapılan Örümcek Adam serisinin yeni filmi Spider-Man: Far From Home filmi geçtiğimiz hafta vizyondaki yerini aldı. Son zamanlardaki Marvel filmlerinin başarısının ardından Örümcek Adam filminin elde edeceği başarıda merak konusu olmuştu ve son çıkan raporlara göre 10 gündür vizyonda olan film 580 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı.

BoxOfficeMojo’da yayınlanan istatistiklere göre Spider-Man: Far From Home filmi, Amerika’da ilk haftasında 185 milyon dolar hasılat elde ederken, Çin’de ise 10 günlük gişe hasılatı 160 milyon dolara ulaşmayı başarmış.

Spider-Man: Far From Home gişe başarısı beklentileri aştı

1 MİLYAR DOLAR BARAJINI GEÇMESİ BEKLENİYOR

Spider-Man: Far From Home filmi izleyenlerden ve eleştirmenlerden genelde olumlu tepkiler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ve rekorları alt üt eden Avengers: Endgame filminin de etkisiyle ilgi artan Örümcek Adam filmi serisinin en çok gelir elde eden filmi olacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

Sadece 160 milyon dolar bütçe ile çekilen filmin 1 milyar dolar sınırını kısa sürede geride bırakacağı düşünülüyor.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu