Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerÜnlüler

Sonradan Görme Youtuber Enes Batur, Amcasına Hakaret Ettiği Videoyu Kaldırdı

istanbul temizlik şirketi
Sonradan Görme Youtuber Enes Batur, Amcasına Hakaret Ettiği Videoyu Kaldırdı

Youtube üzerinde en çok aboneye sahip Türk yayıncılardan birisi olan Enes Batur, sözde şaka amacıyla birlikte videolar çektiği amcası ve amcasının şine çok ağır hakaretler etti ve bunları gizli kamerayla kaydetti. Daha sonra kaydettiği videoyu youtube kanalında yayınlayan Enes Batur, abonelerinden ve sosyal medya üzerinden çok fazla tepki aldı.

Tepkilerinden ardından yayınladığı videoyu kaldıran youtuber, olayla ilgili açıklamasından “Herkes hata yapabilir” demekle yetindi.

Özellikle küçük çocukların çok izlediği bu sonradan görme youtuber, videosunda amcasına “Sen adam olsan, bir işe yarasan, en azından karın güzel olur, 200-300 kilo olmaz. Salak salak hareket etme. Sen adam mısın? Adana’da neydin, ne oldun?” gibi çok ağır hakaretler ediyordu. 

Henüz gelişme yaşında olan çocukların izlediği Batur’un videoları, çocukları adeta zehirliyor ve onlar için çok sakıncalı içerikler barındırıyor. Konuşma şekli ve davranışları bir çok küçük çocuk için kötü örnek oluşturduğundan dolayı ailelerin çocuklarının neyi ve kimi izlediğini iyi takip etmeleri gerekiyor. 

Enes Batur Kimdir?

1998 yılında Antalya’da doğan Enes Batur,  bu yılın başında Hayal mi? Gerçek mi? adında filmiyle vizyona girmişti. Antalya Üniversitesinde okuyan youtuber, internetten para kazanmaya başladıktan sonra okulunuda yarıda bıraktı. 

İlk başlarda oyun videoları çeken Batur, ardından daha sonra saçma sapan videolarla yayınlarına devam etti. Şuanda Türkiye’nin en çok kazananlarından birisi durumunda.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu