Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Snapdragon 855 işlemcili Xiaomi Black Shark Skywalker Ortaya Çıktı

istanbul temizlik şirketi

Xiaomi markasının oyuncular için geliştirdiği bir alt markası olan Black Shark markasının ilk modelinin Nisan 2018’de tanıtmıştı. Önceli modelin piyasaya sürülmesinin üzerinden bir yıl bile geçmeden bir versiyonu Black Shark Helo adıyla güncellenmiş 10 GB RAM ve 256 GB hafızaya sahip Snapdragon 845 işlemcili versiyonu ortaya çıkmıştı.

Black Shark Skywalker özellikleri

Geekbench testinde ortaya çıkan Skywalker kod adlı yeni telefonun test sonuçları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyıro. Tek çekirdek sonucu 3494, çoklu çekirdekte ise 11149 puan alarak, önümüzdeki günlerde Snapdragon 855 ile piyasaya çıkacağı açıklanan Sony Xperia XZ4′ e yakın sonuçlar aldı. Bundan yola çıkarakta Xiaomi Black Shark Skywalker modelinin Snapdragon 855 işlemci, 8 GB RAM ve Android 9 Pie işletim sistemiyle geleceği kesinleşti.

Black Shark Skywalker Geekbench test sonuçları

 Black Shark Skywalker Geekbench test sonuçları

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu