Instagram takipçi satın al
ListelerOyun Dünyası

Shenmue III Oyun İncelemesi

istanbul temizlik şirketi
Shenmue III Oyun İncelemesi

Her ne olursa olsun,Shenmue’nin azımsanmayacak bir kitlesi var arkasında. 2001 yılında çıkan ikinci oyunundan sonra karanlığa gömülen seriden yaklaşık on yıldır üçüncü bir oyunun haberi bekleniyordu. 2015’in E3’ün de nihayet yapım resmiyet kazandı ve Kickstarter kampanyaları, destekler, beklentiler derken Shenmue III nihayet çıkış tarihine de kavuştu: 2018’in üçüncü veya dördüncü çeyreği. 

PS4 ve Windows platformları için geliştirilen Shenmue III’ün çıkış tarihi tadımlık bir fragman ile taçlandı. Fakat yapımın hayranlarını ikiye bölmeyi de başardı. Çünkü fragmandan gördüğümüz kadarı ile grafiksel bir “farklılık” söz konusu. Evet,harika çevre tasarımları, gölgelendir meler, mistik Çin müzikleri harika ama ya karakterler? 

Orantısız vücut hatları ve neredeyse hiç olmayan mimikler (özellikle 44. Saniyedeki adamın yüz ifadesine dikkat) kafalarda soru işareti bıraktı.Yapımcı Yu Suzuki bunu “Shenmue’nin cazibelerinden birisi” olarak niteliyor ve katılanlar kadar katılmayanlar, karakter tasarımlarını yetersiz bulanlar da var. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?   

SHENMUE 3 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

SHENMUE 3 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

SHENMUE 3 Trailer (2017)

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu