Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Samsung Note 9 Fiyatında Büyük İndirim

istanbul temizlik şirketi

Samsung Note 9 Fiyatında Büyük İndirim

Son aylarda sürekli olarak artan telefon fiyatlarıyla birlikte artık tepe model bir yeni telefon almak için 7 bin TL ile 15 bin TL arasında fiyat ödemek gerekiyor. Samsung’un Ağustus ayında satışa çıkardığı Samsung Galaxy Note 9 modeli 6 Bin TL den satışa çıkmış ardından dolardaki artış sebebiyle zamlanarak 7.500 TL ye yükselmişti. Ülkemizdeki dalgalı döviz kuru sebebiyle %25 tamlanan model için Abd pazarında indirim yapıldı.

Telefon çok satıldı veya satılmadı bilemiyoruz fakat ABD pazarında 999 dolar fiyatla satışa çıkan Note 9, geçtiğimiz hafta indirim yapılarak 869 $ a kadar geriledi.

Bu fiyat değişiminin ardından Ebay üzerinden satış yapan bazı satıcılar daha da düşürerek 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı olan Galaxy Note 9 modelinin fiyatı 829 dolara kadar geriledi. Anlık kur üzerinden hesaplarsak 5100 TL ye gelen satış fiyatı olurken ülkemizde Samsung kendi sitesi üzerinden 7500 TL etiketle satıyor, Gittigidiyor, hepsiburada gibi sitelere ise 6000 TL seviyesinde bu telefonu almak mümkün.

Ebay’a kadar yansıyan indirimler umarız yakında ülkemizdeki fiyatlara da yansırlar. Telefonun çıktıktan kısa bir süre sonra fiyatında bu kadar büyük indirim yapması da akıllarda soru işaretlerine sebep oldu diyebilirim.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu