Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Şahan Gökbakar’ın Ali İhsan Yavuz taklidine, Ali İhsan Yavuz cevap verdi…

istanbul temizlik şirketi

“Her şey çok güzel olacak” göndermesi yapan Şahan Gökbakar’ın Ali İhsan Yavuz’un sosyal medyada çok fazla espirisi yapılan ‘Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu’ sözlerini taklit ederek instagram hesabından paylaşmıştı. Taklit birçok kişi tarafından beğenildi ve defalarca paylaşıldı ve haberlere konu oldu.

Ali İhsan Yavuz, Şahan Gökbakar’a Twitter hesabından “Taklidi amma da eğlenceli olmuş ama diyete de dikkat etmek şart tabii…” sözleriyle yanıt vermesi üzerine Şahan Gökbakar da Twitter hesabından ‘Diyetimde şu sıralar tam kanunsuzluk hakim Ali İhsan Bey. Neyse diyetimizi bozsak da, niyetimiz bozuk olmasın, en önemlisi o. Espiriye açık bir siyasetçi olmanızı alkışlıyorum’ şeklinde cevap verdi.

Şahan Gökbakar'ın Ali İhsan Yavuz taklidine, Ali İhsan Yavuz cevap verdi...

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu