Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

Saçlarınızı Çay Ağacı ve Limon Özlü Şampuan ile Besleyin!

istanbul temizlik şirketi
Saçlarınızı Çay Ağacı ve Limon Özlü Şampuan ile Besleyin!

Nasıl Bir Ürün?

Günümüz şehir hayatı kiri ve stresiyle nefes alamayan saç derisi zamanla kururken, kendisini korumak ve dengesini bulmak isteyerek daha fazla yağ üretmeye başlıyor. QNET’in şimdi yağlı saçlar için yepyeni bir önerisi var. Ferahlatıcı ve dengeleyici etki sağlayan yeni Naturtres Çay Ağacı ve Limon Özlü Şampuanı arındırıcı ve ferahlatıcı özelliğiyle derinlemesine temizlik sağlarken, hacim veren etkisiyle saçları matlaştırmadan bakımlı ve parlak görünmesini sağlıyor!

Saçlarınızı Çay Ağacı ve Limon Özlü Şampuan ile Besleyin!

Saça Etkileri Neler?

Yaz aylarında güneşin etkisi ile daha fazla kuruyan saçlarınıza ekstra bakım sağlayan QNET’in yeni koleksiyonu Naturtres, Hindistan Cevizi ve Argan Yağlı Şampuanı, saç uçlarını besleyip güçlenmesine yardımcı olurken, saçların bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Saç Bakım Kremi

QNET’in yeni koleksiyonu Naturtres Saç Bakım Kremi özel ve doğal içeriği ile saçlarınıza gerekli bakımı sağlıyor. İçeriğindeki hindistan cevizinin koruyucu ve nemlendirici etkisi saçınızı ağırlaştırmadan derinlemesine beslerken, yumuşaklık ve ışıltı sağlayan aynı zamanda E vitamini ihtiyacını karşılayan argan yağı ile saçlarınıza özenli bakım yaparak, saçların banyodan sonra rahatça açılmasını sağlıyor.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu