Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Razer’ın Oyuncular İçin Hazırladığı Telefonu ve Teknik Özellikleri

istanbul temizlik şirketi
Razer'ın Oyuncular İçin Hazırladığı Telefonu ve Teknik Özellikleri

Razer tarafından 1 kasım 2017 tarihinde oyuncular için yep yeni bir oyuncu telefonu çıkaracağı duyurulmuş ama bu akıllı telefonun teknik detaylarıyla ilgili bir bilgi paylaşılmamıştı. Bugün ortaya çıkan bir haberde ise Razer akıllı telefonun donanımsal özellikleri gün yüzüne çıktı.

Razer Cep Telefonu Teknik Özellikleri

Razer Cep Telefonu Teknik Özellikleri

Akıllı telefonlara yaptığı testlerle bilinen GFXBench isimli internet sitesi Razer Phone olarak isimlendirilen bir cihazın teknik özelliklerini paylaştı. Bu sonuçlara göre merakla beklenen telefon 16:9 ekran oranında, 5.7 inç boyuta ve 1440×2560 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olarak gelecek.

Razer Phone işlemci olarak bu yıl bütün markalarının tepe modellerinde kullanılan Snapdragon 835 yer alacak ve grafik işlemci için de Qualcomm Adreno 540 bulunacak. 8 GB Ram ile piyasaya çıkması beklenen akıllı telefonun piyasadaki rakiplerinden geri kalmayacağını söyleyebiliriz. Hali hazırda OnePlus5 ve Asus ZenFone AR modelleri de 8 GB Ram ile piyasaya çıkmıştı. 

Depolama kapasitesi olarak 64 GB’lık bir modelin kesin olacağını söylemek mümkün fakat MicroSD kart desteği konusunda bir şey söylemek için biraz erken. 

Yeni bir model olmasına rağmen Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çıkma ihtimali yüksek görünen Razer Phone, telefonun öz çekim kamerası olarak 8 MP bir kamera ve arka kamerada ise 12 MP bir kamera kullanıyor. 12 MP kamerası ile isterseniz 4K video çekebileceksiniz.

Razer Phone Fiyatı ve Çıkış Tarihi

1 Kasım 2017 tanıtılacak olan Razer Phone’un fiyatı hakkında bir bilgi bulunmazken, piyasadaki diğer ürünlerinin satış fiyatlarına bakarsak, en azından Samsung Galaxy S8 ile yakın fiyatta olabilir diyebiliriz. Belki de daha fazlası :). 

Razer Akıllı telefonun Türkiye’de piyasaya ne zaman çıkacağını veya çıkacak mı bunları da anca 1 kasımda ki tanıtımda öğreneceğiz.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu