Instagram takipçi satın al
ListelerOyun Dünyası

PUBG Mobile Çıktı

istanbul temizlik şirketi
PUBG Mobile Çıktı

Piyasaya çıktığı ilk günden itibaren rekorları alt üst eden PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun mobil versiyonu sonunda indirmeye sunuldu. Bir süredir sadece Çin’de mobil mağazalarda yayınlanan PUBG Mobile oyunu bütün dünya geneli için Android ve iOS marketlerde dağıtımı başladı. Oyunu oynamak isteyenler ülkemizde de Google Play Store ve App Store üzerinden oyunu indirerek, ücretsiz oynayabilirler.

PUBG Mobile oyunu mobil cihazda 900 mb yer kaplarken, oyunu yüklemek istediğiniz cihazınızda en az iOS 9.0 ve Andorid 4.3 işletim sistemleri kurulu olması gerekiyor. Unreal Engine 4 motoru kullanılarak hazırlanan PUBG Mobile‘da aynı anda 100 oyuncu bir arada oynayabilmekte. Çin’li Tencent Games tarafından hazırlanan oyun, oyuncuların daha adil bir ortamda eğlenceli bir şekilde bir arada oynayabilmeleri için anti-hile mekanizması kullanılarak hazırlanmış.

Tencent Games yaptığı açıklamada PUBG Mobile ile PC sürümü oyunculara aynı deneyimi vermese de bire süre sonra oyunu daha fazla optimize ederek içerisine bir çok yeni özellik ekleyeceğini de belirtiyor.

Oyunu iOS ve Android cihazınıza indirmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz. Son olarak aman diyeyim oyunda gaza gelip telefonu sağa sola fırlatmayın.

PUBG Mobile Apk indirme linkleri

PUBG Mobile Android indirme linki – PUBG Mobile App Store indirme linki

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu