Instagram takipçi satın al
Haberlerİlginç Haberler

Otele Gelen Herkesle Bedava Yatacağını Söyleyince Otelin Kapısında 3 Bin Kişi Sıraya Girdi

istanbul temizlik şirketi
Otele Gelen Herkesle Bedava Yatacağını Söyleyince Otelin Kapısında 3 Bin Kişi Sıraya Girdi

Çin’de son yılların en ilginç olaylarından biri yaşandı. Sosyal medyada hatırı sayılır takipçisi olan Miss Ye isimli 19 yaşındaki genç kız, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın sırasında kaldığı oteli göstererek otele gelen herkesle bedava ilişkiye gireceğini söyleyince yer yerinden oynadı. Çok kısa bir süre sonra kızın kaldığı otelin kapısında 3 bin kişi sıraya girmişti. Yaşanan arbedenin ardından olay yerine gelen polisler genç kızın otelden ayrıldığını öğrendi..

GENÇ KIZ “ŞAKA YAPTIM” DİYE BELİRTTİ

Açıklama yapan otel yetkilileri, yaşanan bu ilginç olay ile ilgili çok fazla kişinden telefon aldıklarını da söyledi. Binlerce kişi otele gelince paylaşımından pişman olan genç kız, paylaşımını kaldırıp onun yerine bu yaptığının sadece bir şaka olduğunu söyledi. 

DAHA FAZLA TAKİPÇİ KAZANMAK İSTEMİŞ

Olayın yaşanmasının ardından otelden ayrılan genç kız, polisler tarafından havalimanında polisler tarafından yakalanarak fuhuş suçlamasıyla göz altına alındı. Polisteki ifadesinde genç kızın takipçi sayısını daha fazla artırmak için bunu yaptığını söyledi. Bu olayın ardından sosyal medyada yapılan otel yorumları ise kaldığı oteli bir hayli rahatsız etmiş ve otel sahibide genç kızdan şikayetçi olmuş.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu