Instagram takipçi satın al
Faydalı BilgilerListeler

Opera VPN Nasıl Kullanılır

istanbul temizlik şirketi

İnternet tarayıcısı olarak popüler olanlar arasında gelen opera kullanıcılarının daha hızlı ve etkili bir internet gezintisi yapabilmeleri adına oldukça fazla gelişmelere imza atmaktadırlar. Bu gelişmelerden sonuncusu olarak da VPN özelliğini tarayıcısının özellikleri arasına eklediği duyurdu. Böylelikle kullanıcılarının diledikleri gibi gezinti yapabilmelerinin imkanını sunmaktadır. Özellikle ülkemizde birçok yere giriş iznini bulunmaması bu özelliğin kullanımını arttırmakta ve buna ihtiyaç artmaktadır. Bu özelliğin Operaya eklenmesi de ülkemizde ki kullanıcılarının oldukça fazla memnuniyetini kazanmıştır. 

Operada VPN kullanımını sağlamak için özel bir eklenti ya da program kurmanıza gerek yoktur. Bunu Opera kendi tarayıcı özelliği olarak kullanıcılarının hizmetine sunmuştur. Bu nedenle de diğer programlar gibi site girişlerinde sürekli olarak robot olduğunuzun kontrolünü yapmaz ve ekstra herhangi bir ücret ödemenizde gerek kalmaz. Böylece ücretsiz bir şekilde sorunsuz kullanım sağlayabilmenize olanak sağlar.

Bu servisin kullanımını gerçekleştirebilmeniz için Opera geliştiriciler sürümünü kullanıyor olmanız gerekmektedir. Opera geliştiriciler sürümünün indirimini kolaylıkla sağlayabilir ve kolay kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Bu indirme işlemlerini tamamladıktan sonra ayarlar bölümünden VPN özelliğini aktif edebilirsiniz. Daha sonrasında ise internet gezintisini gerçekleştirirken adres çubuğunun hemen solunda VPN işaretini göreceksiniz burada ülke seçimleri henüz kısıtlıdır fakat dilediğiniz ülke seçimini gerçekleştirebilir ve dilediğiniz siteye girişi engelleri aşarak özgürce girebilirsiniz. Böylelikle internette kimsenin sizin özgürlüğünüze engel olmasına müsaade etmeden gezintinizi sağlayabilirsiniz.

Opera VPN Nasıl Kullanılır

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu