Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

OnePlus 6T’lerin Ekranında Ortaya Çıkan Garip Sorun

istanbul temizlik şirketi
OnePlus 6T'lerin Ekranında Ortaya Çıkan Garip Sorun

Android kullanıcılarının en çok beğendiği madellerden birisi olan ve bu yıl yeni modeli piyasaya sürülen OnePlus 6T’de henüz sebebi bilginmeyen ilginç bir ekran hatası ortaya çıktı. Bazı kullancıların yaptıkları paylaşımlar ve çektikleri videolarda OnePlus 6T ekranında yer alan piksel dalgalanmasından bahsettiler.

Aşağıdaki videoyu izlediğinizde telefonun ekranında yukarıda aşağı doğru hızla inen ve bazı kullanıcılarıda kırmızı/yeşil renkelerde bazılarında ise mor ve pembe renklerde statik piksel dalgalanması meydana geldiğini göreceksiniz. Yaşanan bu probleme neyin sebep olduğu ise henüz tespit edilemedi.

OnePlus 6T Ekran dalgalanması

OnePlus cephesinden henüz bir yorum yapılmadı

Yapılan paylaşımlara rağmen OnePlus cephesinden henüz bir yorum yapılmadı. Fakat sorun yaşayan kullanıcıların hemen hepsinin ortak özelliği ise ekrana gömülü olan parmak izi sensörünü ve yüz tanıma özelliğinin ikisinide kullanmaları.

Telefonu sıfırlamak gibi çeşitli denemeler yapan kullancılara bakılırsa olay yazılımsal değil donanımsal bir sorun gibi gözüküyor.  Şimdiye kadar resmi bir açıklama yapılmasada firmanın bu konu hakkında bilgi sahabi olduğu ve bunu yazılım desteğiyle çözülecek bir program değil sanırım.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu