Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerTV Yayınları

Netflix Yeni Bilim Kurgu Dizilerinin Duyurusunu Yaptı

istanbul temizlik şirketi
Netflix Yeni Bilim Kurgu Dizilerinin Duyurusunu Yaptı

Orijinal içerik denilince akla gelen ilk isimlerden olan Netflix yatırımlarına hiç ara vermeden devam ediyor.  Netflix dizilerinin arasına üç yeni bilim kurgu dizisinin daha ekleneceğini duyurdu ve çekim için hazırlıklara başlandı. 

Geçtiğimiz cuma günü yapılan açıklamada yeni dizi serilerinin isimlerinin Warrior NunThe I-Land ve October Faction olacağını açıkladı. Yeni dizilerin içerisinde October Faction ve Warrior Nun isimli dizilerin çizgi roman uyarlaması olduğunu belirtelim.

Manga tarzıyla çizilmiş olan Warrior Nun bir amerikan çizgi romanı ve 19 yaşında olan bir kız gözlerini bir morgda açıyor ve hayatta eline geçen ikinci şansı ile birlikte artık sahip olduğu esrarengiz güçlerini de kullanarak yaşadığı bölgede yaratık avına çıkıyor. Simon Barry tarafından yapılacak Warrior Nun’ın ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

Bir diğer dizi ise Steve Niles tarafından yazılmış olan October Faction, dizi emekli canavar avcıları olan Fred ile Deloris Allen çiftinin yaşantısını konu alıyor. IDW Entertainment tarafından yayınlanan seride hikaye Fred’in babasının ölümünden sonra Allen çifti New York’ta yer alan evlerine geri dönüyorlar ve burada gerçek kimliklerini gizleyerek diğerleri gibi normal bir yaşam sürmeye çalışıyorlar bu sırada yaşadıkları bölgede ki gizemli bir çok olayla mücadele etmeye başlıyorlar. October Faction 1. sezonu 10 bölüm olarak karşımıza çıkacak.

Son dizi ise The I-Land, dizide daha önceden de aşina olduğumuz konulardan 10 kişilik bir grup hiç bilmedikleri gizemli bir adada gözlerini açıyorlar. Kendilerine geldiklerinde kim olduklarını ve bulundukları adaya nasıl geldiklerini gruptan hiç biri hatırlamıyor ve hatırlamadıkları evlerine geri dönmek için bir birinden tehlikeli maceralara atılıyorlar. Kate Bosworth, Alex Pettyfer ve Natalie Martinez gibi oyuncuların oynayacağı I-Land’in ilk sezonu 7 bölüm olarak yayınlanacak.

Netflix bilim kurgu dizileri serisine eklenecek olan yeni dizilerin hepsi 2019 yılı içerisinde izleyiciyle buluşacak.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu