Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Netflix, ikinci Türk dizisini çıkarmaya hazırlanıyor

istanbul temizlik şirketi
Netflix, ikinci Türk dizisini çıkarmaya hazırlanıyor

 Netflix’ten Yeni Bir Türk Dizisi Hamlesi

Yaptığı yatırımlarda Türk dizilerine de yer ayırmaya başlayan dünyaca ünlü film,dizi ve belgesel izleme platformu olan Netflix, yeni bir dizi için hazırlanıyor. Türk televizyonlarında yakından tanıdığımız birçok ismin de yer alacağı dizi için hızlanmaya başlandı. Dizide Beren Saat ve Mehmet Günsür gibi isimleri göreceğiz. Bu isimlerin yanı sıra yine birçok profesyonel oyuncu da dizide rol alacak.

Uluslararası olarak gösterime gireceği için de dizinin İngilizce ismine ”The Gift” olarak karar verildi. Türkçe’de ”hediye” anlamına gelen dizinin ülkemizdeki orijinal ismi ise ”Atiye” olacak.

Dizide Göbeklitepe Önemli Bir Yer Edinecek

İstanbul’da yaşamakta olan ve ressamlıkla uğraşan Atiye’nin hayatında başlarda her şey yolunda gitmektedir. Gayet iyi geçindiği bir ailesi, evi ve bir erkek arkadaşı vardır. Ayrıca ressamlık hayatının dönüm noktası olacak ilk solo sergisini açmak üzere çabalamaktadır. Atiye’nin hayatı, dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe’de yapılacak bir keşifle tamamen farklı bir yola girecektir.

 Erhan adında başka bir arkeolog, Göbeklitepe’deki eserlerde rastladığı sembollerin bir şekilde Atiye ile tuhaf bir şekilde ilişki olduğunu keşfeder. Bu keşif Atiye’nin hayatını tepetaklak edecek, onun yolunu tarihin kadim sırları ve medeniyetleri ile birleştirecektir.

Dizinin ilk sezonu için 8 bölüm çekilmesine karar verildi. Henüz 2. bir sezon olup olmayacağı hakkında net bir bilgi olmaması ile birlikte, diziye gelen ilgiye göre karar verilmesi bekleniyor. Çekimlerine İstanbul’da başlanan dizi, daha sonra asıl olayların Göbeklitepe’de geçmesi ile birlikte çekimlere Şanlıurfa’da devam edecek.

Türk Netflix kullanıcılarının merakla beklemiş olduğu 2. Türk dizisi olan Atiye için henüz net bir çıkış tarihi verilmese de 2019 yılının sonlarına doğru yayınlanması bekleniyor.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu