Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Motorola Batarya Canavarı Üretti Moto E4 Plus

istanbul temizlik şirketi

Yeni Motorola Moto E4 Plus

Yeni Motorola Moto E4 Plus

Motorola tarafından üretilen yeni model Moto E4  Plus alışılmış bir tasarıma sahip ve 5.5 inc büyüklüğünde HD kalitesinde bir ekranla gelirken telefonun asıl dikkat çeken yeri ise cep telefonu dünyasında bir devrim diyebileceğimiz 5000 mAh bataryaya sahip olması. Bu batarya sayesinde artık sürekli priz aramaya gerek kalmayacak. Diğer bir özelliği ise hızlı şarj olayında da çığır açarak 10W hızlı şarjı ile sadece dakikalar içerisinde telefonun bataryasını doldurabiliyor.

Güvenlik sistemi olarak artık neredeyse yeni çıkan bütün akıllı telefonlarda yer alan parmak izi okuyucu Moto E4  Plus’ta da yer alıyor.  Bunun yanında otomatik odaklanma özelliğine sahip 13 MP arka kamerası ve 5 MP ön kamerası ile çok güzel fotoğraflar çekebileceksiniz. 

Moto E4  Plus modelinde işlemci olarak 4 çekirdekli 1.3 Ghz hızındaki Mediatek MT6737 kullanılırken, 3 GB RAM ve 16 GB depolama alanına sahip. Telefon android sürümü olarak ise 7.1 ile piyasaya sürülüyor.

İki renk olarak tasarlanan Moto E4  Plus’ın renkleri ise gri ile gold. Telefonun fiyatı konusunda ise henüz net bir bilgi yokken ülkemizde satışa çıkar mı onuda bilemiyoruz.

Motorola Batarya Canavarı Üretti Moto E4 Plus
Motorola Batarya Canavarı Üretti Moto E4 Plus
Motorola Batarya Canavarı Üretti Moto E4 Plus

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu