Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Moskova En Güzelini Seçti

istanbul temizlik şirketi
Moskova En Güzelini Seçti

Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan Crocus City Hall konser salonunda konukların ağırlandığı Miss Moscow  yarışmasına ilgi yoğundu. Yarışmanın birincisi ve Moskovanın güzeli ise Rusya’nın güneyinden Krasnodar bölgesinden katılan Alesya Semerenko oldu. Alesya 24 yaşında ve daha önce Rusya Güzeli yarışmasına katıldığını ve o yarışmada 20. olduğunu sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Ancak Alesya 20. olduğu için yılmamış ve Miss Moscow’da şansını tekrar denemek istemiş. 20. olduğu yarışmada sonucun adil olmadığını düşünene Alesya ayrıcakariyer hedefinin ‘zengin bir koca bulmak’ olmadığını belirtiyor 🙂

Moskova güzeli Alesya şunları ekliyor “Kendimi gerçekleştirmek, ünvanımı hayır işler için kullanmak isterim”.

Moskova En Güzelini Seçti

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Rus güzelin hatırı sayılır bir takipçi sayısı var. Moskova güzeli bu dereceyi elde ettiği için gururlu ve mutlu olduğunu söyledi.

Gelecek planları arasında değişik ülkeleri keşfetmek olan Alesya Semerenko sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Onlardan bazıları ise şöyle;

Moskova En Güzelini Seçti
Moskova En Güzelini Seçti
Moskova En Güzelini Seçti
Moskova En Güzelini Seçti

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu