Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

LG Artık Her Yıl Yeni Bir Amiral Gemi Modeli Telefon Üretmeyecek

istanbul temizlik şirketi
LG Artık Her Yıl Yeni Bir Amiral Gemi Modeli Telefon Üretmeyecek

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından birisi olan LG, bir çok alanda büyük başarılar elde ederek sürekli bir büyüme içerisine girdi. Fakat LG mobil bölümü bu aşamada firmaya bir büyüme getirmenin aksine yıllardır sürekli olarak zarar açıklamak zorunda kaldı. Akıllı telefon pazarında istediğini elde demeyen firma, satışlar konusunda da bir kaç amiral gemi modelinden beri istediği rakamlara erişemeyince radikal bir karar almak zorunda kaldı.

Giderleri Gelirlerden Fazla Olmaya Başladı

Giderleri Gelirlerden Fazla Olmaya Başladı

CES 2018 teknoloji fuarında bir açıklama yapan LG başkan yardımcısı Cho Sung-jin, bundan sonraki dönemlerde her sene yeni bir amiral gemisi modeli üretmekten vazgeçtiklerini belirterek, artık ihtiyaca göre yeni amiral gemisi modeli üretilecek ve piyasaya sunulacak dedi.

Zaten uzunca bir süredir LG firmasının akıllı telefon çeşitliliğini azaltacağı iddialar arasındaydı, bu açıklamayla birlikte bu iddialarda doğrulandı diye biliriz.

Daha önceki yıllarda her yıl G ve V serisi olmak üzere iki amiral gemisi model piyasaya süren LG’nin hangi model üzerinden devam edileceği bilinmiyor veya ikisinin yerine farklı bir isim kullanılan yeni bir model piyasaya sürülebilir. Bilindiği gibi akıllı telefon pazarında yer alan amiral gemisi modeller, firmaların en çok kar ettiği ürünler, fakat bu ürünlerin pazarlanması ve reklamları için yapılan harcamalar edilen karların büyük bir bölümünün gitmesine sebep olmakta. 

LG genel olarak sürekli kar açıklamasına ve toplamda büyümesine rağmen, LG mobil bölümü ise tam 11 çeyrektir zarar açıklamıştı.

Yeni bir LG Akıllı Telefon Almayı Düşünüyor musunuz?

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu