Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Kılıçdaroğlu’ndan Eren Erdem paylaşımı

istanbul temizlik şirketi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ davası kapsamında tutuklu olan gazeteci ve eski CHP Milletvekili Eren Erdem ile ilgi olarak sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Adalet temsilcisi bağımsız mahkemeler iktidar adına değil, Türk milleti adına kararlarını verir. Eren Erdem ,Türk milletinin bilgiye erişebilmesi adına gazetecilik yaptığı için bir yıldır haksız bir şekilde tutuklu. Bu zulüm artık son bulmalı, Eren Erdem serbest bırakılmalıdır.”

Eren Erdem kimdir?

İstanbul, Fatih doğum doğumlu olan Eren Erdem aslen Malatyalıdır. Ülke çapında 500 den fazla konferansa katılmı, şimdiye kadar 9 kitap ve 2000 den fazla makale yazmıştır. 

Karşı Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olduğu sırada 17-25 Aralık operasyonunda yasadışı ses kayıtlarını servis ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılmış ve suçlu bulunmuştur.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu