Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Kılıçdaroğlu Saldırı Hakkında Açıklama Yaptı!

istanbul temizlik şirketi
Kılıçdaroğlu Saldırı Hakkında Açıklama Yaptı!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletmek için ziyarette bulundu. Ziyaret sonrası medyaya kısa bir izahta bulunan Kılıçdaroğlu, “Bana yapılan saldırı, daha doğrusu linç girişimi bağışlayacak bir olay değildir” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta sonu şehit cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir grubun saldırısına uğradı. Bir çok partiden geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal bugün CHP Genel Merkezi’ne gelerek Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Uysal’ın geçmiş olsun ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu,“Farklılıklarımızı zenginlik kabul edip tasada ve kıvançta beraber olmalıyız. Sevinçlerimizi çoğaltmalıyız. Bana yapılan saldırı, daha doğrusu linç girişimi affedilecek bir olay değildir ama her şeye karşın sağduyumuzu korumak zorundayız. Toplumu fazla germemeliyiz, ben milletimizin ferasetine inanıyorum. Bahar geldi. Ben tekrar sayın genel başkan ve arkadaşlarına yaptıkları ziyaret için teşekkür ediyorum. Bir siyasi baskı olmasa böyle bir tablo ortaya çıkmaz.” açıklamasında bulundu.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu