Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Kılıçdaroğlu haberini sunan Buket Aydın’ın hiç gülmediği görüldü

istanbul temizlik şirketi
Kılıçdaroğlu haberini sunan Buket Aydın'ın hiç gülmediği görüldü

Bukey Aydın, 31 Mart yerel seçiminden önce Kanal D’de sunduğu programa CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk almıştı. Bu programda sorduğu bir sorunun ardından kahkaha atmış ve Türkiye’nin büyük kesiminden tepki almıştı. 

BUKET AYDIN NİYE KAHKAHA ATMIŞTI?

Program sırasında sorduğu bir soruya Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul, Ankara, Mersin, Adana ve Antalya gibi bir çok şehri Millet ittifakının alacağını söyleyince Buket Aydın hayasızca kahkaha atmıştı.

CHPLİLER BUKET AYDIN’IN İSTAFİ ETMESİNİ BEKLİYOR

31 Mart yerel seçimlerinin yapılmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirttiği yerlerin hepsini Millet ittifakı alınca gözler Buket Aydın’a çevrildi. 

HABERLERİ SUNARKEN OLDUKÇA CİDDİ GÖZÜKTÜ

Seçimin ardından güler yüzü pek görülmeyen Buket Aydın, Kanal D ekranına çıktığında programı sunduğu sürede hiç gülmemesi dikkatlerden kaçmadı.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu