Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Kendi Selasını Okutan Adam

istanbul temizlik şirketi
Kendi Selasını Okutan Adam

Antalya’nın Kemer ilçesinde evinden ayrılıp kanepede yaşayan Muzaffer Ünal’a (53) akciğer kanseri teşhisi konuldu. Eşiyle yaşadığı sorunlar yüzünden evinden ayrılan Muzaffer Bey, eşinin kendisine boşanma davası açtığını ancak hastalığını öğrenince davadan vazgeçtiğini iddia ediyor. Davadan vazgeçen eşine tepki göstermek için ‘öldü’ diye kendi salasını verdiren belediyeden emekli Muzaffer Ünal’ın iddiasına göre emekli maaşını alabilmek için eşi davadan vazgeçti.

2 çocuk babası Muzaffer Ünal, bir akrabasının kredi borcuna kefil oldu ve maaşının büyük bir kısmı kefil olduğu kişinin borcuna kesiliyor. Bu sebepten dolayımı aile içi sorun yaşandı bilemiyoruz ancak Muzaffer bey hem hasta hemde hayatı oldukça zorlaştı. İlçe merkezindeki bir iş hanının alt katındaki boş alanı kendisine yaşayabileceği bir alan oluşturmaya çalışmış, etrafını sandalyelerle çevirerek bir kanepede yaşamaya başlayan Ünal aynı zamanda tedavisini devam ettirmeye çalışıyor. Muzaffer Ünal, evinden ayrıldıktan sonra önce KOAH, sonra zatürre daha sonra akciğer kanseri teşhisi konuldu.

SALASINI OKUTTU

Hastalandıktan sonra evine dönmek istedi fakat eşi ‘Can güvenliğim yok’ diyerek, kabul etmemiş. Şimdi ise eşinin boşanma davasından vazgeçtiğini bunun sebebinin ise kendisi hasta olduğu için yakın zamanda öleceğini düşünen eşinin maaşını alabilmek için davasından vazgeçtiğini iletiyor. kendisine sala verdirttikten sonra bir süre telefonunu kapatan hasta adam ifade vermek için Emniyete’de gitmiş. 

‘CAN GÜVENLİĞİ OLMADIĞI GEREKÇESİYLE KABUL ETMEDİ’

2017 yılında eşiyle yaşadığı olay sonrası 1 ay uzaklaştırma alan Muzaffer bey, hastalığından sonra eşine gidiyor ve 25 yıllık evliliğimizin hatırına beni hasta olarak dışarıda bırakma diyor, ancak eşi can güvenliğim yok diyerek kabul etmiyor.

Muzaffer Ünal şu şekilde devam ediyor sözlerine ‘şu anda mağdur olan benim. Beni akciğer kanseri yaptılar. Hapis cezası aldırdılar. Hep sokakta acıyla, gözyaşıyla bu günlere geldim. Ama onlara hiç zarar vermedim. Can güvenliği nasıl yokmuş. Can güvenliği olmayanın ben olduğum kanısına vararak ve ‘Nasıl bir eylem yapar, rahatlarım’ diye gittim ‘öldü’ diye salamı verdirdim. Acaba kimler memnun oluyor kimler olmuyor” dedi.

‘ÖLECEKSEM ÖZGÜR ŞEKİLDE ÖLEYİM’

Şimdi bir kanepede hasta yaşamını sürdürmeye çalışan Ünal’ın tek isteğinin eşinin kendisini boşaması ve özgür bir şekilde ölmek olduğunu söylüyor.

Kendi Selasını Okutan Adam

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu