Instagram takipçi satın al
Haberler

Japon Polisi Lamborghini’yi Bisikletle Kovalayıp Ceza Yazdı

istanbul temizlik şirketi
Japon Polisi Lamborghini'yi Bisikletle Kovalayıp Ceza Yazdı

Japonya’da bir trafik polisinin görev aşkıyla bir spor otomobili bisikletle kovalaması ve daha sonra yakalayınca ceza yazmasının görüntüleri sosyal medyada çok ilgi gördü.  İlginç olay Japonya sokaklarında turuncu renkte bir Lamborghini Huracan kırmızı ışıkta geçerek ihlal gerçekleştiriyor, bunu gören bisikletli polis duruma kayıtsız kalmıyor.

Görev aşkı her şeyden önce gelir mantığıyla sokaklara dünyanın en hızlı otomobillerinden birini peşinden kovalamaya başlıyor.  Bir süre devam eden kovalamacanın ardından Lamborghini Huracan’ı yakalayan polis aracı kenara çektirerek ceza yazmayı başarıyor. 

Polisin diz çökerek ceza yazması

Görüntülerde polis memuru cezayı yazarken diz çöktüğü görülüyor bu ilginç görüntü aslında Japonların bir birine olan saygısını ve hoş görüsünü göstermektedir.  Japonya’da polisler ceza yazarken sürücülerle konuşurken onların göz hizasına eğilerek konuşmaktadırlar.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu