Instagram takipçi satın al
Haberler

İran, ABD’yi Atom Bombasıyla Tehdit Etti

istanbul temizlik şirketi

“İRAN ATOM BOMBASI FORMÜLÜNÜ BİLİYOR”

İran yönetiminin İran’ın nükleer silah rezervleriyle ilgili yaptığı açıklama dünya basınında büyük yankı yaptı. Tahran’ın cuma Imamı Ayetullah Ahmet Hatemi açıklamasında İran’ın atom bombasının formülünü bildiğini belirtti.

Meşhed’de düzenlenen Hz. Muhammed (S.A.V.)’in kızı Hz. Fatma’nını ölüm yıl dönmümü yas programında ki konuşmada ülkenin nükleer gücüyle ilgili açıklamalar yapıldı.

Hatemi, İran’ın bir süredir atom bombası förmülüne zaten sahip olduğunu, fakat bunu hiç bir zaman üretmediklerini belirterek, “İran atom bombasının formülünü biliyor fakat bu kitle imha silahından istifade etmek istemiyor ancak nükleer enerjiye sahip olmayı kendisi için hayati bir mesele olarak görüyor.” açıklamasını yaptı.

“AYDINLIK GÜCÜMÜZ KARANLIĞA DÖNER”

"AYDINLIK GÜCÜMÜZ KARANLIĞA DÖNER"

Hatemi konuşmasının devamında, ABD Başkanı Donald Trump tarafından İran’ın balistik füze programının durdurulması konusunda yaptığı açıklamalara karşı tepkisini dile getirirken, Füze gücü İran için hayati önemdedir. ABD’nin şeytanlıkları İran’ın nükleer gücünü azalttı ancak nükleer anlaşma da bitti. Bu şartlarda İran’ı koruyan faktör füze gücüdür. Eğer bu gücü de elimizden alırlarsa aydınlık günümüz karanlık bir geceye döner. Füze gücümüz emperyalistlerin korkusudur.”  ifadelerini kullandı. Bu sözler dünya medyasında kısa sürede büyük ses getirdi ve İran’ın ABD’yi tehdit ettiği söylenmeye başladı.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu