Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

iPhone 8’de Touch ID Yer Alacak Mı?

istanbul temizlik şirketi
iPhone 8'de Touch ID Yer Alacak Mı?

Eylül ayı yaklaştıkça Apple iOS 11 ve iPhone 8 hakkında bir çok söylenti ve bazı bilgiler sızmaya devam ediyor. Öncelikle beta sürecini yavaş yavaş tamamlamakta olan iOS 11 Beta 7 kullanıcıların deneyimine sunuldu ve buradaki son düzenlemeler yapılmaya başlandığını söyleyebiliriz. Yani yeni iOS sürümünün gecikme olasılığı kalmadı demek gerekiyor.

Daha sonra ise asıl bütün herkesin merakla beklediği ve iPhone’un 10 yıl kahramanı olacak olan iPhone 8 hakkında yeni söylentiler ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Rosenblatt Securities isimli firmada çalışan analist Jun Zhang, hazırladığı raporuna göre yeni iPhone modelinde yaşanan imalat problemleri nedeniyle parmak izi sensörünün bulunmayacağını belirtiyor. 

Daha önce bir çok araştırmada söylenen ekran altı parmak izi okuyucu ise üretim seviyesindeyken normal parmak izi okuyuculara oranla daha düşük verimle çalışması nedeniyle iptal edildiği ve bu yeni teknolojinin tamamen stabil olarak çalışmaya başlamadan Apple tarafından kullanılmaması kararı alınmış. 

Söylentilerin doğru olması durumunda ki artık neredeyse bütün sızıntılar bunu gösteriyor, Apple iPhone 8 telefonlarda Touch ID yerine geliştirilmiş yüz tanıma teknolojisi kullanacak. Samsung tarafında bu teknolojinin çokta kullanışlı olmadığını gördük umarım Apple bunu daha da üst seviyeye taşıyabilmiştir. 

Son olarak artık iPhone 8 ile beraber Apple’da kablosuz şarj özelliğini kullanmaya başlayacak. 

Sizce iPhone 8’de Parmak İzi Sensörünün Olmaması Büyük Eksiklik Olur mu?

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu