Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

iPhone 8 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

istanbul temizlik şirketi

iPhone 8 Fiyatı Belli Oldu

iPhone 8 Fiyatı Belli Oldu

Yeni iPhone’un tanıtılmasına günler kala hala iPhone 8‘i fiyatının ne olacağının net bir bilgisi yok. Fakat bugün bir Apple çalışanı tarafından sızdırılan bilgiye göre 64 GB, 256 GB ve 512 GB olarak 3 farklı versiyonu olacağı düşünülen telefonun fiyatı ise ülkemiz şartlarına göre uçuk olacağını diyebiliriz. 

Apple konusunda aldığı sızıntı bilgileri sürekli aktarmasıyla ünlü olan @VenyaGeskin1 kullanıcısı yine içeriden aldığı bilgilere göre iPhone 8 fiyatı ne kadar olacak sorusunun cevabını yayınladı.

  • iPhone 8/X
  • 64 GB: 999 dolar
  • 256 GB: 1099 dolar
  • 512 GB: 1199 dolar   

Amerika’da sadece 649 $ a satılan iPhone 7 modelinin ülkemizde 3799 TL ye satıldığını düşündüğümüzde iPhone 8’in Türkiye fiyatını siz tahmin edin. En düşük modeli 5 Bin TL den pahalı olabileceği gibi en üst modelinin ise 8 Bin TL’ye yakın olacağını söylemek mümkün. Birde bu telefonları operatörlerden alırsanız bir araba parası ödemek zorunda kalabilirsiniz.

iPhone 8 Almayı düşünürmüsünüz?

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu