Instagram takipçi satın al
Haberler

İki Yıldır Yumurtladığını İddia Eden 14 Yaşındaki Çocuk

istanbul temizlik şirketi
İki Yıldır Yumurtladığını İddia Eden 14 Yaşındaki Çocuk

Endonezya’da yaşanan bu ilginç olayda 14 yaşındaki çocuk yaklaşık iki yıldır yumurtladığını belirtti. Çocuğun babası ise yaptığı açıklamada çocuğunun gerçekten yumurtladığını ve bu yumurtanın akının bulunmadığını söyledi.

Yine ailenin iddialarına göre henüz 14 yaşında olan Akmak isimli erkek çocuğun ve babasının bu iddialarının doğru olmadığını ve böyle bir olayın imkansız olduğunu söyleyen doktorlara rağmen çocuk ve babası bunun doğru olduğunu kanıtlamak için hastaneye giderek doktorların yanında yumurtladı. Babanın söylemlerine göre bu olay yaklaşık 2 yıldır devam ediyormuş ve iki yıl içerisinde tam 20 kere çocuğu yumurtladı.

Doktorlar ise olayı görmelerine rağmen yaşanan bu olayın tıbben imkansız olduğunu ve yapılan bu gösteride çocuğun yumurtladığı yumurtanın dada önceden rektumuna bilerek sokulduğunu iddia ettiler.  Akmar ve babası ise bunu yalanladılar.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu