Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerÜnlüler

İbrahim Tatlıses’in Ajitasyonunu Tarih Yalanladı

istanbul temizlik şirketi

İbrahim Tatlıses'in Ajitasyonunu Tarih Yalanladıhaberler.com

AK Parti’den 24 Haziran seçimi için milletvekili aday adaylığını açıklayanİbrahim Tatlıses, İzmir’de düzenlenen mitinge Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte katıldı.

İBRAHİM TATLISES, İDO 2 AYLIKKEN, ERDOĞAN’IN İBB BAŞKANI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davet etmesinin ardından Tatlıses sahneye çıktı ve , “İdo 2 aylık olmuştu, Erdoğan o zaman belediye başkanıydı. ‘Başkanım bizim evimizin oraya doğalgaz gelmedi, İdo üşüyor’ diye belirttim. Kapattı, 10 dakika sonra döndü ‘yokmuş ama ama ben kendimden vereceğim’ dedi, 2 ay sonra doğalgaz bağlandı ve İdo üşümekten kurtuldu” diyerek ajitasyon yaparak yaşadığı anısını anlattı.

YALNIZ DEDİĞİ TARİHLER UYUŞMUYOR

İbrahim Tatlıses’in belirttiğinin aksine oğlu İdo Tatlıses, 15 Şubat 1992 doğumdu. Ama Erdoğan, 27 Mart 1994  yılında yapılan seçimle İBB Başkanlığı görevine başlamıştı. Tatlıses’in yaranmak için anlattığı anısı kafaları karıştırdı.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu