Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Hakan: Muhafız dizisi ikinci sezon yayın tarihi belli oldu

istanbul temizlik şirketi
Netflix üzerinde yayınlanan orijinal yapımlar arasındaki ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız dizisinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı bir çok kişi tarafından merakla bekleniyordu. İlk sezonu Aralık yayında izleyiciyle buluşan dizinin, ikinci sezonu için çok beklemeye gerek kalmayacak.
Ayrıca Bkz.”Game of Thrones 8. sezon fragman ve detayları”

Netflix’in sosyal medya hesaplarıda yayınladığı videosunda, Hakan: Muhafız dizisinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı açıklandı. Dizide yer alan oyuncular bir çok farklı dilde Hakan: Muhafız dizisinin 26 Nisan’da yayınlacağının haberini veriyor.

Fragmanında Cüneyt Arkın’ı gördüğümüz ikinci sezonda yeni oyuncularda kadroya dahil oluyor, bunlardan ikisi Bora Kuzum ve Engin Öztürk olmuş. İlk sezonda rolleriyle izleyicinin beğenisini kazanan Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, ve Burçin Terzioğlu gibi isimler ise dizideki rollerine devam ediyorlar.

Hakan: Muhafız dizisi ikinci sezonunda yer alacak bütün bölümleri 26 Nisan tarihinde Netflix platformunda yayınlanacak. İlk dizide dorukta kalan heyecan yeniden alevlenerek devam edecek gibi.

Boran Kuzum

Boran Kuzum

Engin Öztürk

Engin Öztürk

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu