Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Haftanın En İyi ve En Yeni Android Uygulamaları

istanbul temizlik şirketi

Android işletim sistemi için geliştirilmiş uygulama mağazası olan Google Play Store’da, bu hafta yeni birçok uygulama kullanıcılara sunulmuştur. İnsanların zaman geçirme ve eğlence gibi konularda kullanmakta olduğu uygulamalar arasında en iyi olanlar ve en yeni olanları sizler için derledik ve toparladık.

Haftanın en iyi ve en yeni uygulamaları sıralamasında ilk sırada bulunan uygulama KISS Launcher olarak göz önüne çıkmakta.  Normal bir ara yüzü uygulamasından farklı olarak kendini en hızlı ve en pratik Launcher uygulaması olarak tanıtmış olan bu uygulama, son haftada en çok indirilen ve en çok ilgi gören uygulamalar arasında yerini almaktadır.  

Focus Go uygulaması da son haftada ilgileri üzerine çeken Android uygulamalarından bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Sadece 1,4 MB boyutunda olan ve dünyanın en küçük boyutlu fakat en işlevsel ögelere sahip olan bu galeri uygulaması da son haftanın enleri arasına girmeyi başarmıştır. 

Library uygulaması, son haftanın enleri arasına girmiş bir sanal kitap rafı uygulamasıdır. Kitaplarınızdaki barkod taraması özelliğinden faydalanarak kolaylıkla bu uygulamadan yararlanabilir; okuduğunuz kitapları bu raflarda saklayabilirsiniz. 

Bu haftanın en iyi uygulamaları arasında yerini almış olan ToDoMovieList uygulaması, izlemek istenilen filmleri ya da daha önceden izlenmiş olan filmleri rahatlıkla takip edebilme işlevine sahip olan bir uygulamadır. Böylece istenilen her filme kolaylıkla ulaşılabilmektedir. 

Haftanın En İyi ve En Yeni Android Uygulamaları

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu