Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Atatürk Heykelinin Tepesine Çıktı, Linç Edilmekten Zor Kurtuldu

istanbul temizlik şirketi
Atatürk Heykelinin Tepesine Çıktı, Linç Edilmekten Zor Kurtuldu

Adıyaman’ın Kapcami Mahallesi Sümer Meydanı’nda yer alan Atatürk büstünün üzerine çıkan bir kişinin burada heykelin omuzlarınun üzeründe oturduğu görüldü. Çıktığı heykelin üzerine çıkan başında poşu bulunan 30 yaşlarındaki bir kişiye halk tarafından tepki göstrildi ve durum polise bildirdi.

POLİS LİNÇTEN ZOR KURTARDI

POLİS LİNÇTEN ZOR KURTARDI

Atatürk büstünün üzerinde otururken bir elindeki poşetten uçuçu madde çektiği görülen şüpheli, olay yerine gelen polislerin ardından üzerine çıktığı heykelden indi. Olaya tepki gösteren halk bağımlıyı link etmek üzereyken araya giren polisler şüpheliyi güçlükle olay yerinden uzaklaştırdı ve emniyete götürdü.

SÜPHELİNİN SORGUSU DEVAM EDİYOR

Olay yerine gelen polis tarafından Linç edilmekten kurtarılan madde bağımlığısı şüphelinin yapılan incelemeler sırasında uçucu madde bağımlısı olan Ahmet B. olduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ahmet B.’nin götürüldüğü emniyetteki sorgusu devam ediyor.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu