Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Game Of Thrones Dizisinin Finalini Sızdırana 30 Milyon Dolar Ceza

istanbul temizlik şirketi
Game Of Thrones Dizisinin Finalini Sızdırana 30 Milyon Dolar Cezahaberler.com

Dünyanın ilgiyle izlediği, rekor seviyede bütçesi ve izlenme oranlarıyla geçtiğimiz 7 yıla damgasını vuran Game Of Thrones dizisinin final sezonuyla ilgili sızıntı yaşanmaması için çeşitli önlemler alınmaya başlandı.

Daha önceleri dizinin bölümlerinde yaşanacak olaylar sızdırılmaması amacıyla oyunculara senaryonun tamamı verilmemişti. Hatta dizinin birden fazla finali çekilmişti. Yapımcılar aldıkları önlemelere bir yenisini daha ekleyerek oyunculara 30 milyon dolar değerinde tazminat maddesi içeren sözleşme imzalattılar.

Mecburen dizinin final senaryosunu diğer oyunculardan önce görmesi gereken oyuncular, eğer dizi hakkında en ufak bir detay bile sızdırırlarsa 30 milyon dolar tazminat ödemek zorunda kalacaklar.

Game Of Thrones 8. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Game Of Thrones dizisiyle ilgili şimdiye kadar yapılan açıklamalara baklılırsa, Game of Thrones’un 8. sezonu, diğer bir deyişle efsane dizinin final sezonu, toplam 6 bölüm olacak ve 2019 yılının son çeyreğinde yayınlanacak.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu