Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Galatasaray’a Osmanlı Tokadı Toplam 5 Gol

istanbul temizlik şirketi

Osmanlıspor Galatasaray’a acımadı

Günün son maçında karşılaşan Osmanlıspor ve Galatasaray maçında karşılıklı toplam 5 gol atıldı ve kazanan taraf osmanlıspor oldu. 

Haftaya 33 puanla başlayan Galatasaray maç sonucunda yine aynı puanda kalarak şimdilik maç fazlasıyla 3. sıradaki yerinde kaldı ve şampiyonluk yarışında ağır bir darbe daha aldı.

Maçta 1-0 geriye düştükten sonra Burak Yilmaz ve  Wesley Sneijder’ ın golleriyle öne geçen Galatasaray Aminu Uma ve Musa Cagiran’ı durduramayınca karşılaşmayı 3-2 kaybetti. Maçın yıldızı attığı 2 gol ile yıldızlaşan Aminu Uma olmuştur.

Sezona iyi başlayan ve sonradan kötüye doğru gitmeye başlayan Galatasaray’da Hamza HAMZAOĞLU’nun yerine gelen Mustafa DENİZLİ’de ilaç olamamış gibi görünmektedir.

Maçın Detayları

Stat: Ankara Osmanlı

Hakemler: Halis Özkahya, Mehmet Cem Hanoğlu, Hakan Yemişken

Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Muhammed Bayır, Numan Çürüksu, Uğur Demirok, Pinto, Torje (Dk. 82 Erdal Kılıçaslan), Musa Çağıran, Lawal (Dk. 78 Mehmet Güven), Umar, Ndiaye, Rusescu (Dk. 84 Serdar Deliktaş)

Teknik Direktör: Mustafa Reşit Akçay

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Denayer (Dk. 57 Bilal Kısa), Semih Kaya (Dk. 15 Carole), Hakan Balta, Donk, Selçuk İnan, Sinan Gümüş (Dk. 71 Umut Bulut), Sneijder, Olcan Adın, Burak Yılmaz

Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Goller: Dk. 20 ve 44 Aminu Umar, Dk. 52 Musa Çağıran (Osmanlıspor); Dk. 31 Burak Yılmaz, Dk. 43 Wesley Sneijder (Galatasaray)

Sarı Kartlar: Dk. 54 Musa Çağıran, Dk. 75 Raul Andrei Rusescu, Dk. 90+1 Aminu Umar (Osmanlıspor); Dk. 44 Fernando Muslera, Dk. 78 Hakan Balta (Galatasaray)

Milliyet

Maçın İstatistikleri

Maçın İstatistikleri

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu