Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Galatasaray SK Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısından #herşeyçokgüzelolacak mesajı

istanbul temizlik şirketi

Galatasaray’ın Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda söz alan Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak, YSK seçimlerinin iptali ardından Ekrem İmamoğlu’na destek verdi. Kozak kürsüye çıkarak 23 Haziran’da yeniden yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri için Ekrem İmamoğlu’na destek verdi. Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu “Umarım bu son divan toplantımız olmaz” esprisi yaptı ve salonda gülüşmelere neden oldu.

Kurul toplantısında konuşan Galatasaray Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak ise, seçilmiş İstanbul Bürükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Her şey çok güzel olacak’ sözüne atıfta bulunarak, “23 Haziran’da, şampiyonluğumuz da dahil her şey çok güzel olacak. Tanrı, İmamoğlu’nu bu memlekete bağışladı. Allah yardımcısı olsun.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Ekrem İmamoğlu’na destek veren ve ‘her şey çok güzel olacak’ sloganını söyleyen Kozak salondan büyük alkış aldı.

Galatasaray SK Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısından #herşeyçokgüzelolacak mesajı

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu