Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Galatasaray Evinde Rahat Kazandı

istanbul temizlik şirketi

Galasaray ile Trabzonspor Türk Telekom stadında karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Galasaray üst üste ataklarla Trabzonspor kalesini baskı altına aldı. Maçın 21. dakikasında Galatasaray’ın kazandığı penaltıyı yeni transferi Diagne kullandı ve Galatasaray formasıyla çıktığı ilk resmi maçında ilk golünü attı ve Süper Ligdeki gollerine devam etti. 

Daha sonra hızlı ataklarla Galatasaray kalesine giden Trabzonspor 30. dakikada Hugo Rodallega’nın güzel golüyle beraberliği yakaladı. Maçın ilk yarısı bitti denirken sahneye Younes Belhanda çıktı ve 45. dakikada golünü atarak takımının soyunma odasına 2-1 önde gitmesine sağladı.

Belhanda 2 golle maçın yıldızı oldu.

Belhanda 2 golle maçın yıldızı oldu.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Trabzonspor kontra ataklarla Galatasaray kalesine gitmeye çalışıyordu, 51. dakikada maçın yıldızı olan Belhanda kendisinin 2. takımının 3. golünü atarak Galatasaray’ın çok önemli bir galibiyet almasında büyük rol oynadı.

Emre Akbaba formasına kavuştu

Galatasaray’ın genç yıldızı Emre Akbaba tam 135 gün sonra maçın sonlarına doğru oyuna girdi ve yeniden kavuştu.

Liderle puan farkı 6’ya indi

Başakşehir’in Erzurumspor deplasmanında puan kaybetmesinin ardından Galatasaray kazanırken liderle arasındaki puan farkını 6’ya indirmeyi başardı.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu