Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Fenerbahçe Klubü Kapandı!

istanbul temizlik şirketi
Fenerbahçe Klubü Kapandı!

Fenerbahçeli taraftarlar bu sabah kulüpleri hakkında bilgi almak için sosyal medya hesapları, web sayfası gibi birçok alanda klübe ulaşamadılar. Öyleki Fenerbahçe klübü bugün ürünlerinin satışını yaptıkları Feneriumlar dahil olmak üzere heryerde kapalıydı. Kulübün tv kanalı, radyo kanalı, sosyal medya hesaplarıda ulaşılamaz halde. Çok geçmeden Fenerbahçeli kulübün 2014-2015 sezonunun 26. haftasındaki saldırıyı protesto amaçlı kapandığı ortaya çıktı.

Saldırı Türk spor tarihine kara leke olarak geçerken, pompalı tüfekle takım otobüsüne saldıran ancak amacına ulaşamayan saldırganların eğer amaçlarına ulaşsalardı Fenerbahçe Spor kulübünün bu şekilde olacağı vurgulanmak isteniyor. 

Kulüp bu olayda hala faillerinin bulunmaması nedeniyle ve saldırının başarılı olması halinde olacakları resmetmek adına ‘karartma’ yöntemine gitti. 

Fenerbahçe Başkan Ali Koç’un “Kurtuluş Savaşı” olarak tanımladığı mali seferberlik kapsamında kulübü zor durumdan kurtaracak olan kampanyaya ise bugün akşam 19.07’de start verilecek. Kulüp sabah saatlerinde ‘saldırı başarılı olsaydı böyle olacaktı’ mesajı verip, akşam saatlerinde ‘yeniden doğuş’u simgeleyen kampanyayı başlatacak. 

Fenerbahçe Klubü Kapandı!

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu