Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Energizer’in Amiral Gemisi Modeli Energizer Power Max 600s Duyuruldu

istanbul temizlik şirketi

Energizer Power Max P600s özellikleri

Energizer Power Max P600s özellikleri

Energizer deyince aklımıza ilk gelen pil üreticisi olduğuna göre üretilen telefonunda en dikkat çekecek yerinin bataryası olacağını düşünebiliriz. Piyasaya sürülecek olan Energizer Power Max P600s modelinde kullanılan 4500 mAh büyüklüğündeki pil sayesinde 12 saat kullanım ve bekleme süresi olarak da 16 gün vaat edildiğini belirtelim. Şarj yeri olarak USB-C kullanılan akıllı telefon 12v hızlı şarj da destekliyor.

Günümüzde git gide incelen amiral gemisi modellerin aksine 4500 mAh batarya kullanılan Power Max P600s 9.8 mm kalınlığında üretiliyor yani ondan sadece 500 mAh daha düşük pile sahip olan Huawei Mate 10 Pro 7.9 mm olduğunu düşünürsek ele alınca bayağı kalın bir telefonla karşılacağız.

İşlemci olarak MediaTek Helio P25 kullanılan 5.99 inç büyüklüğündeki telefonda, ilk olarak Samsung S8 ile görmeye başladığımız 18:9 ekran oranı kullanılırken telefon 1080p çözünürlüğe sahip. Ram ve depolama kalitesi olarak 2 farklı model piyasaya çıkacak bunlardan birisi 3 GB RAM, 32 GB olurken, diğeri ise 6 GB RAM, 64 GB depolama kapasiteli. Her iki versiyonda da 256 GB’a kadar microsd kart desteği yer alacak.

Energizer Power Max P600s çıkış tarihi

Energizer Power Max P600s çıkış tarihi

Siyah ve mavi olmak üzere iki renk seçeneği olan telefonda, maalesef renk tercihi kullanıcıya bırakılmamış ve 3 GB RAM’e sahip model siyah, 6 GB RAM’e sahip model ise mavi olarak üretilecek. Bu Energizer Power Max P600s almayı düşünenler için biraz kötü olsa gerek.

Energizer Power Max P600s kamerası ise iki versiyonunda da biri 5 MP diğeri 13 MP olarak çift kamera kullanılırken, selfie kamerasında ise flaş ışığı da bulunan 8 MP çözünürlüğünde bir kamera kullanılmış. 

Amiral gemisi modelleriyle yarışacak olan telefonun Ocak ayında satışa çıkacağı açıklanırken, fiyatı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Energizer Power Max P600s’in diğer bir eksi yönü ise hali hazırda Anroid 8.0 Oreo varken kutudan Android 7.0 Nougat yüklü olarak çıkacak olması.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu