Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Seçime Kısa Bir Süre Kalmışken Yeni Bir Parti Kuruldu

istanbul temizlik şirketi
Bütün partiler 31 Mart yerel seçimlerinin çalışmalarına son hız devam ederken yeni bir gelişme siyasetin dikkatini çekmeyi başardı. Yenibirparti adında bir internet sitesi açıldı ve yakın zamanda yeni bir parti kuracaklarını, bu partininde merkez sağda yer alacağını belirttiler.  Ayrıca partinin kurucu kadrosu şimdiki seçim vaatleri vb. olayların gerisinde kalmaması için açıklanmadığı belirtildi.

“STRATEJİK BİR TERCİH”

Yeni partinin internet sitesinde yer alan “biz kimiz” başlığı altında yapıkları açıklamada, “Kendisini merkez sağda konumlandıran ve dört eğilimi bir araya getirecek olan Partimizin kuruluş çalışmaları devam etmektedir. Kurucu kadromuz ve partimizin ismi, politika ve vaatlerimizin kadromuzun gölgesinde kalmaması için stratejik bir tercih olarak uygun göreceğimiz tarihe kadar açıklanmayacaktır” ifadeleri kullanıldı.

YENİ BİR PARTİ’NİN SLOGANI BELLİ OLDU

Henüz partinin gerçek ismi ve kurucu kadrosu açıklanmasa da sloganı belli oldu. Yeni partinin sloganı ise “Türkiye’ye uğur getirecek” olarak belirlendi.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu