Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Ekrem İmamoğlu, kendisinin ve ailesine ait bütün mal varlığını açıkladı

istanbul temizlik şirketi

YSK’nin resmi olmayan sonuçlarına göre 23 Haziran seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek 2. kere mazbatasını almaya hak kazanan Ekrem İmamoğlu, daha önce katıldığı programda söz verdiği gibi kendisinin ve ailesinin mal varlığını kamuoyuna beyan etti.

BİNALİ YILDIRIM İLE YAPILAN AÇIK OTURUMDA SÖZÜNÜ VERMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu, seçim öncesinde en büyük rakibi Binali Yıldırım ile katıldıkları ortak yayın sırasında İsmail Küçükkaya’nın sorusu üzerine seçimlerin ardından kendisinin ve ailesinin mal varlığını açıklayacağına söz vermişti. 

Seçim tamamlandı ve ardından Ekrem İmamoğlu’nun basın bürosu tarafından yayınlanan açıklamada “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha önce Sayın Binali Yıldırım ile katıldığı ortak yayında ailesinin mal varlığını şeffafça açıklayacağını duyurmuştu. Şimdi size ilk olarak Ekrem-Dilek İmamoğlu’nun mal varlığı listesini daha sonra da babası Hasan İmamoğlu’nun mal varlığı listesini sunuyoruz” ifadeleri yer aldı.

İşte İmamoğlu ailesinin mal varlığı;

İşte İmamoğlu ailesinin mal varlığı;

Ekrem İmamoğlu, kendisinin ve ailesine ait bütün mal varlığını açıkladı

Ekrem İmamoğlu’nun babasının mal varlığı;

Ekrem İmamoğlu'nun babasının mal varlığı;

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu