Instagram takipçi satın al
ListelerOyun Dünyası

Efsane Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

istanbul temizlik şirketi
Efsane Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Okulların Sömestre tatiline girmesiyle birlikte, oyun oynamayı seven bir grup öğrenci  bu tatil de ne oynasam diye düşünüyor olabilir, 2000’li yılların en efsane oyunlarından birisi olan Carmegeddon oyununa ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. 

Oyun kıyametten sonrasını anlatan ve şimdinin GTA’sının o zaman ki en gelişmiş versiyonu sayılabilecek türden bir oyun. Oyun içerisinde seçtiğiniz arabalarla diğer arabaları parçalamaya çalışırken, bir yandan da süreniz dolmasın diye ortalıkta dolaşan zombileri ezerek ek süre kazanıyorsunuz. Oyunda ilerledikçe yeni ve daha güçlü arabalara sahip olabilirsiniz. 

Carmageddon TDR 2000 oyunu ücretsiz ve tam 18 yıllık bir oyun diye sakın sizi yanıltmasın, tamam görüntüleri şimdiki oyunlar kadar iyi olmasa da şuanda en kötü bilgisayarda bile rahatlıkla oynanabilecek ve gerçekten güzel zaman geçirebileceğiniz bir oyun.  Ücretsiz oyunlar arasında görebileceğini en iyi oyunlardan birisi olduğunu da söyleyebilirim.

Steam üzerinden oyunu  almak isterseniz 10 TL ödemeniz gerekiyor ama GOG.com üzerinden tamamen ücretsiz sahip olabilirsiniz. GOG.com ismini ilk kez duyuyorsanız sakın sizi korkutmasın kendileri The Witcher serisinin de yayıncısıdır.

Carmageddon TDR 2000 ücretsiz nasıl alınır?

Eğer şimdiye kadar GOG.com’a üye olmadıysanız Buradan üye olabilirsiniz.  Üye olduktan sonra ise Bu adrese giderek oyunun olduğu sayfaya giriyorsunuz. Önce sayfa içerisindeki “GET IT HERE” ardından da yeni açılan sayfada üst kısımdaki  “GET FOR FREE”  linkini tıkladıktan sonra oyun sizin hesabınıza ekleniyor. 

Umarım güzel zaman geçirirsiniz.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu