Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerÜnlüler

Dünyanın En Güçlüsü Olmak İçin Katıldığı Yarışmada 426 KG Kaldırmaya Çalışan Adam Kanlar İçinde Kaldı

istanbul temizlik şirketi
Dünyanın En Güçlüsü Olmak İçin Katıldığı Yarışmada 426 KG Kaldırmaya Çalışan Adam Kanlar İçinde Kaldı

Abd’de düzenlenen 2018 Arnold Spor Festivalinde dünyanın en güçlüleri şampiyon olmak için bir birleriyle yarıştılar. Yarışmaya katılan Rus halterci Mikhail Shivlyakov, 426 kilo ağırlığındaki halteri kaldırmaya çalışırken çok fazla zorlandı. Kendini iyice zorlayan haltercinin zorlamadan dolayı burnundan kanlar aktığı görüldü ve izleyenler şok oldular.

Ohio eyaletindeki Columbus’ta yapılan yarışmada bir çok sporcu dünya rekoru kırarak ödül olan 3.600 sterlini almak ve Guinness Rekorlar Kitabı‘na girmek için yarıştılar.

Kendini o kadar zorlayan 37 yaşındaki Rus sporcu, burnundan kan gelmesine rağmen elindeki halteri bırakmadı ve kaldırmayı başardı.

Yarışma sonucunda artık alışıla gelmiş bir sonuç çıktı ve Game Of Thrones dizisinden Dağ ismiyle tanıdığımız Thor Bjornsson tam 472 kg ağırlık kaldırarak yarışmayı kazandı.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu