Instagram takipçi satın al
Haberlerİlginç Haberler

Dolmuşa Sığınan Sevimli Dostumuz

istanbul temizlik şirketi
Dolmuşa Sığınan Sevimli Dostumuz

Bugün Ordu’da hat dolmuşu günlük seferini yaparken alışılmışın dışında bir olay yaşandı. Dolmuş seferini yapan dolmuş şoförü Uğur Şen (40), durakta yolcu bırakmak için durakladı ve dolmuşun kapılarını açtı, tam o esnada dolmuşa koşarak bir köpek girdi. geldi.  Şoförün ayaklarının yanına oturan köpek yerinden kalkmak istemedi. İlk başta şoför köpeği indirmeye çalıştı ancak belli ki dostumuz çok üşümüştü ve açtı. Yolcuların şaşkın bakışları arasında son durağa kadar yolculuğuna devam etti. Üşümüş,korkmuş ve aç görünen köpeğin son durağa kadar yolculuk etmesine izin veren şoför daha sonra köpeğin karnını da doyuracağını söylemesiyle içimiz ısındı. 

Köpekcikle ilgili yaşadıklarını anlatan şoför Uğur Şen, “Yolcu indiriyordum. O sırada tam kapı kapanırken köpek hızlı bir şekilde ayaklarımın yanına oturdu. İlk önce ben de şaşırdım bir anda ne oluyor diye. Anladığım kadarıyla hem aç hem de korkmuş görünüyor. İndirmeye çalıştım ancak başarılı olamadım. Son durağa kadar benimle gelmesinden sonra karnını doyuracağım” dedi.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu