Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

Deivid De Souza Fenerbahçe için futbolcu bakıyor

istanbul temizlik şirketi
Deivid De Souza Fenerbahçe için futbolcu bakıyor

Sarı Lacivertli kulüp için yıllarca top koşturmuş efsane oyuncu Deivid De Souza, Fenerbahçe için çalışmaya devam ettiğini açıkladı. Usta oyuncunun yapmış olduğu açıklamaya göre kendisi gelecek sezon için yönetime önermek amacıyla genç oyuncular araştırıyor. Uzun yıllar boyunca futbolculuk yapmış olan Deivid De Souza, takımı için şimdi de yeni isimler araştırmaya koyuldu.

Deivid De Souza’nın ülkesi Brezilya’da yayın yapan UOL Esporte’ye konuşan Deivid, “Fenerbahçe ile iletişimim hiç kesilmedi. Bazı oyuncuların transferi konusunda birlikte çalıştık, çalışıyoruz. Hatta Sao Paulo’da yeni bir görüşme yaptık ve plan belirledik. Fenerbahçe için çalışmak beni mutlu ediyor.” şeklinde açıklama yaptı.

Fenerbahçe ile efsaneleşmiş olmakla gurur duyduğunu açıklayan Deivid De Souza, “Gerçekten örnek alınan insanlardan biri haline geldim. Didi, Zico, Parreira ve Lazaroni gibi önemli teknik adamların çalıştığı bir kulüp Fenerbahçe. Daha sonra ben de dahil Alex, Roberto Carlos, Edu, Aurelio, Washington ve Simao gibi isimler vardı. Lugano ve Maldonado da oynadı, bence onlar da Brezilyalı ” diye açıklama yaptı.

Daha önce uzun süreler boyunca Fenerbahçe’nin kaptanlığını yapmış olan Alex için de oyuncu baktığı yönünde haberler yapılmış, ancak efsane oyuncu bu haberleri yalanlamıştı.

Gelecek sezon hızlı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe’de eski oyuncuların önereceği futbolcular hakkında ne yönde kararlar verileceğini hep birlikte göreceğiz.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu