Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerYaşamYaşam - insan

Çocuklarımız İçin Endişelenmenize Neden Olan Durumlar

istanbul temizlik şirketi

Hasta Olduklarında 

Hasta Olduklarında 

Çocuklar yetişkinlere göre daha çok hastalanırlar ve aslında daha kolay atlatırlar bu yüzden çok paniklememek gerekir. Ama elde değil ebeveyn olarak endişeleniriz. Hastalık dönemlerini olabildiğince çabuk atlatmaları için elimizden geleni yaparız.

Vaktini İnternette Geçirmeye Başladığında

Vaktini İnternette Geçirmeye Başladığında

Özelikle de zararları içerikleri çok fazla anlayamayacak ve çok etkilenebilecek yaştaysa… Şu sıralar onları tehlikeye sokacak Momo oyunu gündemde. Sürekli yanlarında duramayacağımız için bu tarz içeriklere karşı onların bilinçlenmeleri önemli. Eğlenerek öğrenmeleri için ise Turkcell’in Dijital Zeka uygulaması gibi uygulamalarla bilinçlendirebiliriz.

Eğitim Hayatlarında

Eğitim Hayatlarında

Onlar ne kadar yetişkin bir birey olsalar da eğitim hayatları ile ilgili bir karar aldıklarında artı ve eksileriyle onlar adına endişeleniriz. Kariyer hayatlarının başlangıcı olan eğitim hayatlarını sağlam temeller üzerine kurmalarını isteriz. Acaba o bölümün ileride iş bulabilecek mi diye sorgulamaya başlarız. Fakat bir şeyi çok istediklerinde de bazen elden bir şey gelmez. 

Şehir Dışına ve Yurt Dışına Çıktığında 

Şehir Dışına ve Yurt Dışına Çıktığında 

Çocuklarımız eğitim ve iş dolayısıyla bizden ayrıldıklarında nerede, ne yapıyor, ne yiyor, acaba kimlerle arkadaşlık yapıyor diye endişeleniriz. Ayrı kaldığımızda gözümüz üzerinde olmadığı zaman sık sık arayarak endişelerimizi gidermeye çalışırız. 

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu